Programma

Het leuke van het Balkon Festival is altijd dat je verrast wordt door de locaties en de acts die spelen. Dus vooraf vertellen we niet zo heel veel.
Oké, een paar tipjes van de sluier gaan we een maand voor het festival wel verklappen. Maar het meeste blijft een verrassing. De bezoekers vinden dat altijd het leuks. Dus…

BALKON FESTIVAL 2021

Het programma van het Balkon Festival is een verrassende mix van muziek, theater, architectuur en historie. Van popsongs in een ander jasjes tot klassieke tonen en van blaasmuziek tot klanken uit andere werelddelen. We lichten een tipje van de sluiter op maar verklappen niet alles… want het festival draait om ontdekken, verbazen en verwonderen.

4 september serenades in Roombeek
De wijk Roombeek is dit jaar dé festivalwijk. Een wijk met geschiedenis. Waar vroeger de fabrieken stonden en bleekvelden lagen en waar de vuurwerkramp littekens heeft achtergelaten staan nu bijzondere woningen en musea en zijn er talloze fijne ontmoetingsplekken.
De Roombeek stroomt er nog steeds. En die stroom gaan we volgen. Ontdek een op-het-water-balkon én dansers in de hoogte.
Het eerste concert start om 20.00 uur. Voorafgaand kun je je kaart of e-ticket tonen bij de startbalie in ruil voor een polsbandje. Met het polsbandje kun je alle concerten meemaken, krijg je een programmaboekje en een hapje en drankje.

5 september muziek uit de hoogte in een onontdekt deel van het centrum
Op dag twee begint de route in het hart van de stad. Het is inmiddels traditie om bij het stadshuisbalkon te beginnen. Vervolgens nemen we je mee naar een plek die wij ‘balkon galore’ noemen. Waar je ook kijkt; alleen maar balkons. Dit keer met muziek en theater!
Er zijn twee starttijden: 10.30 en 11.15 uur. Voorafgaand kun je je kaart of e-ticket tonen bij de startbalie in ruil voor een polsbandje. Met het polsbandje kun je alle concerten meemaken, krijg je een programmaboekje en een hapje en drankje.

Praktisch
Vier groepen lopen apart van elkaar de route onder begeleiding. De route duurt ca. 2 tot 2,5 uur.
Kaarten kunnen alleen vooraf gekocht worden via Concordia (helaas niet bij de startbalies op de dagen zelf).

HET FESTIVAL IS UITVERKOCHT.

Zie www.concordia.nl/events.